ANKARA / SİNCAN - Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu

Nis

“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.” diyen Atatürk, çocuklara ne denli güvendiğini vurgulamıştır.

Öğrencilerimiz hafta boyunca “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı büyük bir heyecanla kutlamıştır. Emek veren öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferinin 109.yıl dönümünü,öğretmen ve öğrencilerimizin birlikte haızrladıkları bir programla kutladık.

Mrt

Bizlerin sağlığı için özveriyle çalışan ve mücadele veren Sağlık Çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutladık.

Okul Müdürümüz Mahmut İŞLER önderliğinde, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla Sincan 1 No'lu Sağlık Ocağını ziyaret ettik .

Mrt

“Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak,/ Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak./ O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;/ O benimdir, o benim milletimindir ancak.”

Mehmet Akif Ersoy

“12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” kapsamında
İstiklal Marşı’nın kabulünü kutlamak için hazırladığımız törenimize öğrencilerimizin seslendirdiği İstiklal Marşımız ile başladık.

Mrt

İlçemizde yapılan Okulllararası Futsal Müsabakalarında aylardır büyük özveri göstererek çalışan Futsal Takımımız Şampiyonluğa koştu.

Emek veren Beden Eğitimi Zümresi Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye genelinde yapılan Boks ve Bilek Güreşi müsabakalarında öğrencilerimiz madalyaları toplayıp bizleri gururlandırdı.

Emek veren Beden Eğitimi Öğretmenleri Zümresine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Eren SÜTLÜ Sağ kol 40 kg sikletinde Ankara 1.si , Yusuf Miraç ONARAN Sağ kol 60 kg sikletinde Ankara 2.si ,  Yağız Kenan ÖZTÜRK Sağ kol 50 kg sikletinde Ankara 3.sü ,  Şeydanur TALAY Sağ kol 55 kg sikletinde Ankara 3.sü,

Yağmur ERKEK Sağ kol 35 kg sikletinde Ankara 3.sü,  Sevdiye BOZDOĞAN Sağ kol  +65 sikletinde Ankara 4.sü,  Yiğit KUMRU Sağ kol 60 kg sikletinde Ankara 4.sü,  Cafer Efe ÇAKIR Sağ kol  +65 sikletinde Ankara 4.sü olmuştur.Beden Eğitimi Zümresi Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2023- 2024 Eğitim Öğretim yılı boyunca projelerle öğrencilerimizde Türkçe dilinin zenginliklerini yaşayacağı " Dilimizin Zenginlikleri Projesi " okulumuzda yapılan etkniliklerle tüm hızıyla devam ediyor.

Etkinliklerde önderlik eden Müdür Yardımcısı Şükrü DEMİRKOL'a, Türkçe Zümre Öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Değerli Eğitimci Yazar Ömer ÜNAL okulumuzda öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle buluştu.

Yeşim Taşı Efsanesi Serisi kitaplarının da yazarı olan Ömer ÜNAL hem öğretmenlerimizin hem de öğrencilerimizin kitaplarını imzaladı ve öğrencilerimizle deneyimlerini de paylaştığı keyifli bir söyleşi yaptı.

Yazaramızın okulumuzda ağırlanmasında emeği geçen Okul Müdürümüz Mahmut İşler'e, Türkçe Öğretmeni Mehmet ERKAL, Zümrüt ÖZCAN ve Türkçe Zümre Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Bu topraklarda yeşerttiğin umut sonsuza dek yaşayacak...

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Türk milletinin kurtuluş ve varoluş mücadelesinin en büyük kahramanını, bağımsızlık ateşini yakan ebedi komutan, eşsiz devlet adamı büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK her zаmаn yüreğimiz de yаşаyаcаksın.

Anma töreninde emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

Şampiyonlar Madalyalarını Okul Müdürümüz Özgür DALGIÇ' tan aldılar. İlimizde düzenlenen Boks Turnuvasında Birinci Olan Öğrencilerimiz Nilay ER, Güreş Şampiyonasında Birinci Olan Yusuf Süleyman ÖZGER ve Mürsel DEMİR'i tebrik ediyoruz.

Her zaman desteklerini esirgemeyen Beden Eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.